Skip to main content

Contact en algemene informatie

Heb jij een helpende hand nodig?
Of wil jij die helpende hand voor een ander zijn?

Mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL51 SNSB 0339 6754 89

Noabers voor Noabers

Noabers die graag iets willen betekenen voor een andere noaber; dat is wie wij zijn. Er is een vrijwillig bestuur actief die hoofdijnen uitzet. En daarnaast is er een groep vrijwilligers die praktisch ondersteunt door intakes uit te voeren, te helpen bij de opslag, voedselpakketten te bezorgen en/of te ondersteunen bij het organiseren van activiteiten.

Het dagelijks bestuur bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter/secretaris: Daniëlle Harbers-Ros
Penningmeester: Erica Calkhoven
Algemeen bestuurslid: Nathanja Samsen
Algemeen bestuurslid: Willy van Egmond


Documenten


ANBI status

Wij hebben een ANBI-status, waardoor wij geen belasting hoeven te betalen over donaties. Het geld dat geschonken wordt, kunnen wij dus volledig gebruiken voor ons werk. RSIN 8612.83.697 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. IBAN: NL51 SNSB 0339 6754 89
Tot slot nog ons telefoonnummer: 06-10110384. Op Donderdagmiddag tussen 15.00-17.00 zijn wij bereikbaar. Dit is ook het moment waarop we reageren op voicemailberichten. Verder reageren we bijna iedere dag op onze mail.

Draag je ons een warm hart toe? Steun ons.

Je kunt een donatie doen, maar ook bijvoorbeeld spullen sponsoren. Hiermee kunnen wij wat extra's bieden naast ons huidige aanbod.