Skip to main content

Noabers voor Noabers (voor belangstellenden)

Er zijn in de gemeente Hellendoorn minimaregelingen voor inwoners met een laag inkomen en weinig vermogen. Toch zijn er veel inwoners die om verschillende redenen net niet voor de minimaregelingen in aanmerking komen, maar wel moeite hebben om rond te komen. Om totale armoede te bestrijden vindt Noabers voor Noabers het belangrijk om juist deze inwoners te ondersteunen.

Wij hebben daarom als missie dat geen enkele inwoner van de gemeente Hellendoorn financieel tussen wal en schip raakt, doordat bestaande voorzieningen niet voldoende toereikend zijn. Nou blijft dat natuurlijk altijd spannend, omdat niet iedereen zich meldt. Maar het is, zeker in deze tijd, niet iets om je voor te schamen.

Noabershop
De oorsprong van de gratis Noabershop ligt in de Pop-up store welke wij bijna 2 jaar lang samen met Stichting de Welle hadden in 2022 en 2023 voor Oekrainers en minima. aan de Grotestraat 180. Dit concept beviel zo goed dat we een doorstart hebben gemaakt op een iets andere manier. Sinds januari 2024 is er een Noabershop aan de Grotestraat 158 in Nijverdal. Deze winkel is bedoeld voor medeburgers met een smalle beurs. Velen hebben de weg naar deze Noabershop al gevonden en we “hopen” op nog meer klanten.
Mensen die bij ons bekend zijn en mensen die zich de komende tijd bij ons aanmelden krijgen een nieuwe stempelkaart die geldig is in heel 2024. Kent u iemand voor wie dit ook een uitkomst kan zijn? Laat hen dan contact opnemen met Stichting Noabers voor Noabers, 06-10110384 (donderdag tussen 15.00-17.00 uur) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (het best bereikbaar) Breng degene eventueel in contact met de Raad van Kerken of de Voedselbank. Iemand is al welkom bij ons als het inkomen 130% van het sociaal minimum bedraagt.

Draag je ons een warm hart toe? Steun ons.

Je kunt een donatie doen, maar ook bijvoorbeeld spullen sponsoren. Hiermee kunnen wij wat extra's bieden naast ons huidige aanbod.

Als je ons op deze manier wilt helpen, neem dan contact op via de contactpaginaNoabers voor Noabers