Pop-upStore

Sinds juni is er een Pop-up store aan de Grotestraat 180 in Nijverdal. Deze winkel is bedoeld voor medeburgers met een smalle beurs. Velen hebben de weg naar deze Pop-up store al gevonden en we “hopen” op nog meer klanten.

Mensen die bij ons bekend zijn en mensen die zich de komende tijd bij ons aanmelden krijgen een nieuwe groene stempelkaart die geldig is van 1 januari t/m 8 april 2023 (Pasen). Met deze stempelkaart kunt u 12 x gratis winkelen voor verschillende artikelen (huisraad, kleding, speelgoed, drogisterijartikelen). Als de kaart vol is ontvangt u geen nieuwe kaart want met Pasen ontvangt u een nieuwe (gele) stempelkaart. U kunt per keer 10 produkten gratis uitzoeken en er staat altijd koffie en thee klaar.

Openingstijden Pop-up Store

Dinsdag 14.00 – 16.00 uur
Vrijdag 10.00 – 12.00 uur

Wilt u niet in de rij staan kom dan een half uur na openingstijd binnenwandelen.
Ook bent u van harte welkom voor een kopje koffie of een praatje.

Kent u iemand voor wie dit ook een uitkomst kan zijn? Laat hen dan contact opnemen met Stichting Noabers voor Noabers, 06-10110384 (donderdag tussen 15.00-17.00 uur) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (het best bereikbaar) Breng degene eventueel in contact met de Raad van Kerken of de Voedselbank. U bent al welkom bij ons als uw inkomen 130% van het sociaalminimum bedraagt.

Met vriendelijke groet,
Stichting De Welle & Stichting Noabers voor Noabers

Interessante links:


Noabers voor Noabers